pureyoga
workshops
 
 
  In de ban van verbinding met de praatstok
 
De praatstok is een fijn hulpmiddel bij het verzorgen van yogalessen: aan zowel volwassenen, aan kinderen als aan tieners.
Onder begeleiding van een gastdocent wordt op een bijzondere manier een eigen praatstok gemaakt. Daarnaast leer je de praatstok toe te passen in een yogales. Deze dag begint met een yogales waarin verbinding en hartenergie een rol spelen.
Toegankelijk voor iedereen die yoga volgt. Yogadocenten kunnen deze worskhop als bijscholing volgen. Ook voor degenen die al eens een praatstok hebben gemaakt zal deze workshop weer nieuwe inzichten en avontuur bieden...
  Workshop praatstok
Download de flyer >>
 
  "Luisteren vanuit je hart"
 

 

 

De praatstok is een ceremonieel object, versierd met natuurlijke elementen. Het werd oorspronkelijk gebruikt door een aantal indianenstammen in Noord Amerika tijdens vergaderingen van stamoudsten. Het was de bedoeling om de stamoudste die de staf vasthield uit respect niet te onderbreken.

Het was daarnaast ook pragmatisch: mensen konden hun zegje volledig doen, wat vergaderingen meestal effectiever maakt. Vervolgens werd de staf doorgegeven aan het volgende lid van de vergadering die iets wilde zeggen, of waar een antwoord van gevraagd werd.

   
 
 
inschrijven  
datum   Op dit moment staat deze workshop niet gepland, maar informeer gerust naar de mogelijkheden
tijd    
prijs    

 

  Bij diensten van Pureyoga zijn algemene betalings- en leveringsvoorwaarden van toepassing.
  Klik hier om deze te downloaden >>
   
   
follow us   follow us on facebook   Follow PureyogaNL on Twitter   recommend us
 
Inschrijven
     
   
  Klik hier >>  
 
Workshop op maat?
     
   
  Klik hier >>  
 
druppelende vlammen

 

       
  logo VVYN    
       
 
In verbinding zijn...
     
   
  Meld je aan >>