pureyoga
workshops
 
 
anatomie van het kind
Doel van de workshop is om je nader kennis te laten maken met de anatomie van het skelet en de spieren van kinderen. Je krijgt meer inzicht in het gebruik van de spieren en de botten bij het beoefenen van kinderyoga. Wat gebeurt er tijdens een yogahouding en waarmee heb je rekening te houden bij het les geven?
Lees verder >>
asanas van binnen en van buiten
Het doel van deze training is de verdieping in te gaan met je eigen Yoga-ontwikkeling. Je bestudeert een beperkt aantal Asana's diepgaand en beleeft deze intensief. Hierdoor wordt je uit je 'dagelijkse' (Yoga) routine gehaald, wat je in staat stelt op een nieuwe manier naar je eigen Yoga-beleving te kijken.
Lees verder >>

babyyoga

Lees verder >>
in de ban van bewegen met taal en rekenen
De workshop 'in de ban van bewegen met taal en rekenen' gaat in op de eisen van de actieplannen 'Basis voor presteren' en 'Beter presteren' van het Ministerie van Onderwijs. Het beoogd een integratie van kinderyoga op school en in de klas te bewerkstelligen die bijdraagt aan het verbeteren van de leerprestaties.
Lees verder >>
in de ban van het hart
Lees verder >>
in de ban van verbinding met de praatstok
Lees verder >>

kinderen met bijzondere aandacht

Lees verder >>
mindfulness
Lees verder >>

samenwerken met (kinder)yoga

Lees verder >>

yoga en meditatie op school

Yoga in het onderwijs stimuleert kinderen open te blijven staan voor het wonder en de wijsheid van hun eigen natuur en bevordert het leervermogen, Leerkrachten maken kennis met de mogelijkheden die yoga en meditatie op school kan brengen. Voor kind en leerkracht.

Lees verder >>
follow us   follow us on facebook   Follow PureyogaNL on Twitter   recommend us
 
Inschrijven
     
   
  Klik hier >>  
 
Workshop op maat?
     
   
  Klik hier >>  
 
druppelende vlammen

 

       
  logo VVYN    
       
 
In verbinding zijn...
     
   
  Meld je aan >>